Revolution Race

Revolution Race

Jeg vil igen indledningsvis slå fast, jeg er IKKE sponsoreret af Revolution Race og jeg har INGEN aktier eller andet økonomisk interesse i virksomheden. Alle de efterhånden mange produkter jeg har fra Revolution Race har jeg betalt af egen lomme.

Jeg har ikke opnået anden rabat, end hvad alle kan opnår hos dem – jeg er bare kæmpe fan af deres produkter.

Et helt umuligt valg

Køb af tøj til udelivet er fuldstændig håbløst. Der er så mange mærker og så meget at holde styr på. Det er faktisk et betydeligere svære et valg, end ens dagligdagstøj. Vandretøj er også kaldt funktionstøj, altså tøj der har en funktion og skal laves herefter.

Vandretøj skal

 • Naturligvis sidde godt
 • Kunne tilpasse sig de bevægelser man laver (stretch materiale)
 • Ventilationsmuligheder
 • Åndbart, vand og vindtæt
 • Kunne udholde til det hårde udeliv
 • Forstærkninger på knæ og bagdel
 • Have masser af lommer, justeringsmuligheder og andre seje funktioner

– og så må det gerne være lidt lækkert, det er trods alt mange timer vi benytter tøjet.

Jeg tror ingen kan sige sig fri, for at have spildt tusinde kroner på tøj der efter få ganges brug, bliver efterladt i bunden af skabet, jeg har ihvertilfælde flere par bukser, trøjer og jakker hængende. 

Mine største fejl har været manglende åndbarhed, manglende stretch materiale og forkert pasform. Sidst nævnte burde jeg havde opdaget inden jeg tog det i brug, så det er lidt min egen skyld. Men åndbarhed er svær at opdage inden tøjet er testet, og så er det for sent at returnere det.

Mine første rigtig fede vandrebukser kostede næsten 1500 kroner, fuldstændig vandvittigt mange penge for noget, man oftest ikke behandler så godt – de er mega fede, afgjort, men det er simpelthen for dyrt for mig. Jeg har intet negativt at sige om de bukser, andet end prisen.

>> Læs mine andre artikler om beklædning

Forvirret

Mit første bekendtskab

Jeg stiftede for første omgang bekendtskab med Revolution Race for ca. 4 år siden. Det var en reklame i en svensk outdoor gruppe. Jeg blev nysgerrig og da de kørte minus 20%, kunne en jyde som mig, ikke stå for fristelsen, så jeg trykkede på KØB knappen. 

Det første køb var et par RVRC GP Pants i en farve der for længst er udgået, Jeg bruger stadig bukserne og de er vel efterhånden vasket omkring 200 gange. Farven, funktionerne og pasformen er stadig intakt. Det var et par bukser jeg gav omkring 550 kroner for på tilbud, eller omkring 1/3 af prisen for mine dyre bukser opkaldt efter en ræv på fjeldet. 

>> Læs mere om dem her

Jeg er stadig glade for mine dyre vandrebukser, men jeg følger ikke differencen på knap 1000 kroner gør nogen forskel for mig. 

Revolution Race GPX pants

Efter mange års tilløb, blev Revolution Race startet op i 2014

I 2014 startede de meget eventyrlystne svenskere Pernilla og Niclas Nyrensten Revolution Race. 

Pernilla der ikke kan se et bjerg uden at skal op og klatre på det, Niclas der foretrækker at vandre eller køre ned af bjergene på enten på sin mountainbike eller snowboard. 

Et rigtigt power par der tilsyneladende ikke kan sidde stille. 

Revolution Race står selv for design og produktionen af alle deres produkter. 

Det giver dem naturligvis en masse arbejde, men også at de har fuld kontrol med kvaliteten af deres produkter og at alle de, overraskende dyre, mellemled er skåret væk. Salget foregår altså direkte til kunderne, så ingen forhandlere der mindst skal tjene 50% er i mellem os og producenten. Derfor er udsalgspriserne også lavere end konkurrenterne.

Pernilla og Niclas Nyrensten

Klassens frække dreng

Livet er for kort til kedelige strømper, sagde Mads Christensen, da han lancerede sin kollektion af farvestrålende strømper for vel snart 15 år siden. Det samme tanke har Revolution Race, deres kollektion er fyld med fede farver, seje detaljer og lækker stil. Intet er kedeligt og trivielt, som så mange af konkurrenternes kollektion er. 

Det jeg er falden for ved Revolution Race, andet end prisen er de mange funktioner og pasformen. Jeg er meget standard i pasform, det gør det naturligvis lettere at finde tøj, men hold nu op hvor sidder især bukserne sidder godt. Jakkerne og fleecetrøjerne jeg har fra Revolution Race sidder bare også godt og kvaliteten er bare helt i toppen.

Jeg er vild med deres rigtig mange justeringsmuligheder. De kan næsten alle justeres i benene og ved livet, genialt. Udluftningsmulighederne er også store. Det er virkelig smart at kunne lyne op ved lårene og ved læggen, hvis det bliver for varmt. Det samme ved ærmerne.

Et par af de vandrebukser jeg købte i starten kan ikke justeres i benene, de minder om de trompet bukser der var moderne i 70’erne. De betyder, at jeg har brugt dem en eneste gang, de er så efterfølgende afleveret i en Røde Kors tøjcontainer til genbrug, men det er surt.

En anden ting er de mange fede lommer, frække detaljer og fede features. Det er tydeligt, dem der laver tøjet også selv bruger tøjet. 

Gratis fragt og gratis retur

En af de ting der altid har irriteret mig ved mange andre webshops er den ofte meget dyre fragt. Ligeledes er det møg irriterende, at hvis tøjet ikke passer, først at betale dyrt fragt og siden dyr retur porto. Pludselig står du med en regning på over 120 kroner for ingen ting. Det har mange gange afholdt mig fra at bestille tøj på nettet og igen, jeg er rimelig standard i størrelse. Jeg kunne godt forestille mig hvor frustrerende det må være for dem, der ikke altid passer ned i tøj fra et standard sortiment. 

Jeg ved godt fragten er inkl. i priserne vi betaler, men i og med der ingen fordyrende mellem led er hos Revolution Race, så er kombinationen af lave priser, gratis fragt og gratis retur bare noget der taler til mg. 

Det er ganske få gange jeg har sendt en vare retur. De få gange jeg har returneret noget, har enten for at bytte til en anden størrelse og de ganske få gange det ikke har været muligt, har jeg fået mine penge retur på få dage. Det er virkelig en velsmurt maskine de driver i Sverige.

Revolution Race

Garagen var lager og logistikcenter

Alle iværksættere ved at alt begyndelse af svær, det kan Pernilla og Niclas godt skrive under på, heldigvis er de som så mange andre opstarter omgivet af en god familie. 

I begyndelsen drev vi forretningen fra garagen, der var ejet af Pernillas far. Garagen blev brugt som både lager og logistikcenter.  De var selv ansvarlige for produktudvikling, indkøb, finansiering, marketing, kundeservice og distribution på én gang – vi skrev endda adresserne på hver pakke i hånden, ligesom vi selv stod model til produktbillederne, der blev taget i stuen.
De gjorde kort sagt alting selv.

En ting Revolution Race er blevet kendt for, er deres korte præsentations videoer. 

Lager

Moderne virksomhed

Revolution Race er en meget moderne virksomhed, de har virkelig forstået brugen af de sociale medier og den virale verden. Deres hjemmeside er virkelig lækker og spæk fyldt med fede funktioner. Du kan få så meget information om produktet, størrelse, andres mening og andet. Hvad kunder mener og tænker er burdet direkte sammen med det en ny kunde præsenteres for, genialt med en sådan glasplade over forretningen, intet er pakket væk, genialt.

Revolution Race er også yderst aktiv i brugen af de sociale medier og diverse influensers, det er lige fra kagedyst dommere til den danske supermand Erik B. Jørgensen, sidst nævnte ved jeg ikke “kan købes for penge”, men siger sin ærlige mening. Igen, de har virkelig taget den moderne teknolog til dem, på den fede måde. Deres produkt billeder er også fantastiske, de sender os købere på fede naturoplevelser og eventyr sammen med deres produkter,  godt tænkt og det virker, ihvertilfælde på mig. 

Som nævnt før, deres små korte præsentationsvideoer er virkelig fede, det forstår jeg ikke alle andre ikke har taget til sig. I starten var det tydeligt de var lavet med en mobiltelefon, lidt kikset, men på den fede måde. I dag er det professionelt lavet, som alt andet, det lille barn er vokset sig stort.

544 tusinde følgere på Facebook, 400 tusinde på Instagram – bare  imponerende

Revolution Race

Fra garage til milliard forretning

Det tog stifterne Pernilla Nyrensten og Niclas Nyrensten otte år at bygge Revolution Race op til en børsnoteret virksomhed. Revolution Race er gået fra nul til knap 1 milliard kroner i omsætning på kun 8 år, det må siges at være en helt eventyr rejse det svenske par har været på. 

Som man kan se hos Nordnet, så driver de dæleme en god forretning

>> Nordnet

Milliard forretning

Ønskelisten

En lille ting der irritere mig ved mine RVRC GP Pants er placering af front lynlåsene. Når jeg går og “svinger” armene, støder mine hænder konstant på lynlåsene. Var de vendt 180 grader, var denne irritation væk. 

Jeg kunne godt tænke mig deres skal jakker, bare var 5-7 cm længere. Det skal ikke være en 3/4 jakke, bare få cm længere ville være perfekt.

Størrelserne svinger meget fra model til model. Min Fleece jakke, modellen Fusion Fleece passer perfekt i XL. Men skal jeg benytte deres Campfire Shirt (skjorte) så er en XXL faktisk på den lille side, jeg tænker de kunne spare meget retur tøj ved at være lidt skarpere på den konto. Funktionen, “Hvad andre kunder siger om denne størrelse”, er genial, den funktion er faktisk bedre en størrelses anvisningen.

Jeg havde faktisk skrevet hurtigtørrende vandreshort på denne liste, men de er så lige dukket op i deres sortiment, fedt.

Som sagt har Revolution Race en af de fedeste hjemmesider, så ind og besøg dem, jeg garantere du ikke vil fortryde det

>> Revolution Race

Indlæg oprettet 61

En tanke om “Revolution Race

 1. Hej Per,

  Mega fed artikel om det svenske mærke, RevolutionRace! Jeg kender dem rigtig godt, og har fulgt dem i mange år – blandt andet fordi de laver utroligt godt friluftstøj til vandring og outdoor brug, men som helt klart også kan bruges til hverdag.

  Noget jeg især har bidt mærke i, er hvordan de har revolutioneret denne branche med at lave tøj, som findes i andre farver end grå, sort og mørkegrøn. De har sat deres eget præg ved at lave vandrebukser, skaljakker, m.fl. som oftest findes i helt op til otte farver eller derover – det tror jeg virkelig har været en god ide.

  Jeg har personligt selv testet meget af deres tøj, som også kan læses om på min blog, Friluftsfreak.dk. For eksempel deres Nordwand vandrebukser som kan læses om her: https://www.friluftsfreak.dk/revolutionrace-nordwand-vandrebukser-test/

  Tak for et godt indlæg. Jeg ser frem til mange flere 🙂

  Mvh
  Christian fra Friluftsfreak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen