Woodee

Jeg vil lige indledningsvis slå fast, jeg er IKKE sponsoreret af Woodee og jeg har INGEN aktier eller andet økonomisk interesse i virksomheden. Alle de efterhånden mange produkter jeg har fra Woodee har jeg betalt af egen lomme. Jeg har ikke opnået anden rabat, end hvad alle kan opnår hos dem – jeg er bare kæmpe fan af deres produkter.

Merino uld hue
Merino uld halsedisse

Danmarks svar på G.I. Jane

Woodee er startet af Jannie Blicher Jakobsen. Jannie har et cv. der er langt mere spændende end mange af de film man ser i TV. Hun er lidt af en adventure person og uden at kende hende, så tvivler jeg på hun kan sidde stille ret meget længere end 2 minuter. Hun skriver også, at hendes yndlings legeplads er naturen, vi er mange med samme interesse.

Jannie er tidl. soldat i Royal Australian Air Force og har boet i Australien i 7 år. Woodee er hendes kalde/kælenavn fra soldater tiden og navnet er mega fedt.

Outdoor livet, ikke mindst fra Australien ligger til bund for mange af de tanker der er lagt i tøjet fra Woodee.  Hun er gift med en tidligere jægersoldat, så mon ikke også han har en holdning eller to, til hvad der virker og hvad der ikke virker.

Tøjet designer parret selv og alt tøj er produceret på mest bæredygtigvis i Europa.

Jannie Blicher Jakobsen

I kvaliteten, materialet og detaljerne finder man forskellen

Ovenstående overskrift er tyv stjålet fra deres hjemmeside. men det er præcist hvad jeg er faldet for hos Woodee. Jeg er kæmpe fan af Merinould og går aldrig i andet, det er både sommer og vinter. Merino uld har nogle fantastiske egenskaber til bortledelse af varme og sved. Tøj i Merino uld kommer ikke til at lugte og det holder dig tør.

>> Læs mere om Merino uld her

Jeg faldt tilfældigvis over Woodee på jagt efter en ny vandre T-shirt. Jeg har 4 andre Merino uld T-shirt fra 4 andre brands, men fælles for dem alle er de føles tungere, kortere og virker bare mere klodset at have på. Nogle af de ting jeg faldt for hos Woodee er hvor lette de er. Det lyder måske tåbeligt, men deres T-shirt vejer kun 145 gram og modsat nogle af de andre jeg har, der vejer 180 gram, gør det bare en kæmpe forskel. De føles ekstremt meget lettere og behagelige, egenskaberne er nøjagtigt det samme som en tung T-shirt. 

En anden fed detalje er, at deres T-shirt er lidt længere end konkurrenterne, endnu en fedt ting, da flere af mine andre T-shirt er efter vask blevet ret så korte.

Pasformen på deres T-shirt er bare perfekt til mig.

Prisen på Merino uld T-shirt på tværs af de seriøse mærker, er nogenlunde den samme, så forskellen skal findes i detaljen.

Woodee t-shirt
Woodee t-shirt
Woodee t-shirt

Tilbehør der gør en forskel

Hårpragten er ikke helt hvad den har været, så jeg går rigtig meget med kasket eller hat alt efter temperatur. Men næsten uanset årstid, så syntes jeg det er sindssygt svært at ramme en behagelig temperatur for hovedet. Derfor prøvede jeg lidt for sjov, at bestille en Merino uld hue eller Beanie som det åbenbart også hedder.

Huen er lavet med dobbelt lag stof og findes i to længder. Sport modellen er kort og casual modellen er lang og kan komme dejligt langt ved over ørene, helt perfekt til mit hoved.

Merino uldens unikke egenskaber sikrer bl.a., at du kan holde dig lun om ørene, samtidig med at hovedet kan ‘ånde’, da den regulerer din temperatur, så du ikke koger over. Selv i en strid vestenvind kan jeg holde hovedet varm og behagelig. Normalt når jeg går ved Vesterhavet så enten pis fryser jeg hovedet grundet vinden blæser lige igennem stoffet på min hue – eller også er huen så syntetisk, at vinden godt nok holdes ude, men varmen/sveden holdes inde, så jeg kommer til at koge.

Merino uld halsedisse

Halsedisse

I samme “serie” findes også en halsedisse, som Woodee  kalder en Turtleneck Tubes. Jeg har flere af disse fra andre mærker, men det er altsammen bare rør. Woodee’s version, minder faktisk lidt om toppen af en højhalset trøje der bare er skåret ud, det kegleformede design med den afrundet afslutning sikrer, at halsedissen bliver på plads og varmer hele vejen ned til blusekanten og jakken kan trækkes op over. Igen modsat andre mærker, så glider den ikke ned, men bliver siddende – uden det føles som du er ved at blive kvalt.

Forskellen ligger i detaljen

Merino uld hue

Indrømmet, dette lyder som en lang reklame – men jeg må igen pointere, jeg har intet med Woodee at gøre, jeg er bare helt tosset med deres tøj og tilbehør.

>> Besøg Woodee her

Indlæg oprettet 61

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen